Πρόγραμμα Παρέμβασης


Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος παρέμβασης ήταν να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί για θέματα που σχετίζονται με τη διατροφή και την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας.

Παρακολουθείστε παρακάτω στο βίντεο, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη διατροφή που πραγματοποιήθηκε σε παιδικούς σταθμούς του Ηρακλείου Κρήτης.Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη διατροφή - Κουκλοθέατρο.Πρόγραμμα Παρέμβασης

Ενημερωτικό Υλικό

Πρόσφατες δημοσιεύσειςΑυτός ο ιστότοπος έχει παραχθεί για τις ανάγκες του έργου «Πρόγραμμα πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης παχυσαρκίας σε παιδιά προσχολικής ηλικίας στο νομό Ηρακλείου Κρήτης» και αντιπροσωπεύει τις απόψεις των συντακτών του. Οι απόψεις αυτές δεν έχουν υιοθετηθεί ή εγκριθεί με οποιοδήποτε τρόπο από την Ειδική Υπηρεσία του τομέα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως θέσεις του Υπουργείο ή τις Επιτροπής. Η Ειδική Υπηρεσία δεν εγγυάται την ακρίβεια των στοιχείων που περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστότοπο, ούτε αποδέχεται την ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών αυτών.